úterý 18. srpna 2015

Macao 9 - The Dark Side of the Macau

Mami a babi. Tohle radeji nectete. Stejne tak radeji doporucuji vynechat vsem ostatnim citlivym dusim.
.
.
Ja vas varoval.
.
.
Narozeniny
Sobota. Cely vecer zacina vcelku nevinne. Spanel Arturo slavi narozeniny, tak to je treba radne oslavit!
A tak jdeme s celou partou a bereme k sobe jeste 3 Rakusanky, ktere Lukas potkal na chodbe. 
Zaciname v Japonske restauraci, kde po vybornem sushi davame Arturovi dort. Je cely dojaty.
Na veceri v Japonske restauraci.
Dinner in the Japanese restaurant.
Asi nejlepsi sushi, ktere jsem tu mel.
The best sushi I had in Macau.
Arturo a jeho narozeninovy dort.
Arturo and his birthday cake.
Byla to vyzva, ale prece nebudu jist dort vidlickou.
It was challage but I didn't want to eat cake with fork.

Po veceri smerujeme do Taipy. Trochu popit a predat Arturovi jeste par darku k narozeninam. Zamiloval si tu mango, takze skoro vsechny drobne darky se tohoto ovoce nejak tykaji.

Party na ulici.
Street party.
Arturovy narozeniny. Mangovy dzus, jogurty, vodka a susenky. A polstar. No jo, Spanel a jeho siesta.
Arturo's birthday. Mango juice, jogurts, vodka and bisquits. And pillow. Well the Spanish guy and his siesta.
Kdyby jste chteli vedet, jak se pise me jmeno v Mandarinstine.
If you want know how is my name in Mandarin.

Cubic
Pote mirime do klubu. A to hned nejvetsim v celem Macau. Ano, je to presne to misto, kam jsem mel pred mesicem dorazit a nepovedlo se. 
Neda mi to a opet se musim zminit plytkost toho vseho. Uprimne receno, klubovou kulturu jsem (stejne jako kasina) take nikdy moc nepochopil. Jeste docela prijatelne mi prijde, jit tam na chvili s kamarady (i kdyz i tak si s nimi radeji povidam, coz v klubu prave nejde). Ale co vubec nedokazu pochopit je fakt, ze spousta lidi chodi do klubu doslova jako na lov. Zkouknout obeti opacneho (ci stejneho, kazdemu jak libo) pohlavi a jit do akce. Zavrtet se, pritulit, pozvat na panaka a doufat, ze vse zkonci v hotelovem pokoji.

Pokud se vam to zda jako pritazene za vlasy, tak mi verte, ze ani trochu neprehanim. Jasne, taky se rad kouknu na pekne holky (a kdo me zna, vi, ze to delam rad). Rozdil je v tom, je mam jistou hranici, po jejiz prekroceni okamzite ztracim zajem. A je to presne ve chvili, kdy si rikam, ze uz si holka, dama, slecna, ci pani ve svem outfitu nemuze vazit sama sebe. A presne takovychto devcat zde byla vetsina. Vystrihy tak hluboke, ze vidite piersing v pupiku. Saty tak obtazene a kratke, ze clovek vidi i to, co by snad ani nechtel. Treba kalhotky, ktere diky UV svetlu mezi nohama doslova zari na vsechny strany. Ze by pozvanka?

Podobne ustrojeni lide (nejen holky) jednou za cas tanci na podiu. Kdyz tam zrovna nemaji co delat, koukaji do sveho iPhonu. V jeden moment to je vazne vtipne, 6 polonahych holek na podiu a vsechny zaujate svymi telefony. Kdyz se opet zacina hrat, zacinaji se znovu vrtet a po chvili odchazeji. Evidentne rady, ze to maji za sebou.
Inu, co by clovek neudelal pro penize.

Na parketu neni situace jina. Nejvic pozornosti kolem sebe maji lide, kterym se na stole pred nimi vali bedny s sampanskym. A ze jich tu je. Vetsinou se jedna o partu chlapku (ci floutku), kteri kolem sebe maji dav polonahych cinanek. A mezi jednotlivymi podobnymi partami zurive probiha souboj eg, kdo bude mit kolem sebe vice holek s kratsimi suknemi.

My mezitim se skupinou parime. Hudba je vcelku dobra, na podiu jsou 2 DJove, kteri svemu remeslu vazne rozumeji. Hraji tvrdou tanecni hudbu, na kterou se paradne pari. Zvuk i svetelna show jsou vazne na urovni a jeste vic jsem na sebe nastvanej, ze jsem nedorazil na deadmau5e! 

Najednou me Ada chyta za ruku a tahne pryc. Cestou z parketu mi vysvetluje, ze ji nejaka slecna tancici vedle ni!pozvala na panaka a nechce jit sama. Jdeme tedy spolu a seznamujeme se s parem Britem a Ukrajinkou, kteri nam vysvetluji, ze jsou ve meste novi a hledaji nejake nove kamarady. Tak nas zvou na drink. Prichazime tedy k jejich stolu, kde lezi (jak jinak), nez sampanske. Lahev dopijime a typek mezitim objedbnava 3 dalsi (jedna lahev za 2000 MOP=6000CZK). Necitime se tu moc dobre, tak chceme odejit. Dostavame jeste sklenicku na cestu a jdeme zpet k nasi parte. Tak takhle se hledaji kamaradi a znamosti v Macau. Pres penize. 

Jeste chvili parime, ale zacina minz toho vseho byt docela divne. Tehle zabave asi vubec nerozumim, tak jdu pryc. Mam opet svou vychazkovou naladu, tak se rozhoduji jit zpet do kampusu pesky (prijemna hodinka cesty).

Poradna party v Cubicu!
Party hard in Cubic!

Jojo, pekna show.
Well yes, such a great show.

Tak takhle si tu zijeme.
That is how we live here.

Celkovy dojem? Opravdu zajimava (a taky radne divna) zkusenost.

A co tedy ty holky?
Psano kolem 4. rano 

Tvrdil jsem, ze narozdil od Las Vegas tu prostitutky nejsou tolik na ocich. Coz je pravda. Ale jen do te doby, pokud nejste samotny chlap, nebo pouze s kamarady. V tu chvili ne slapot vsude kolem tolik, ze je nestacite odhanet. Blondyny, brunety, asiatky, evropanky, zensky, chlapi. Jen si vybrat.
.
.
Tak schvalne, za kolik? Si tipnete.
.
.
Samozrejme zalezi na tom, jak dobre jste obleceni. Cena vzrusta umerne se znamosti znacek, ktere mate na sobe. Takze v mem pripade zacaly holky za 2000MOP, ale vzapeti snizily na 1000 (3000Kc).
Tohle nemam z encyklopedie, ani Googlu ale zkratka jsem se zeptal.
Puvodne jsem chtel celou vtipnou situaci vyfotit (pred City of Dreams jsem jich napocital 12), ale vzheldem k tomu, ze vsude kolem byla spousta pasaku a navic vse probiha s (minimalne) tichym souhlasem policie (nejblizsi prislusnik se nachazel ani ne 100m od slapot), radeji jsem nechtel provokovat a fotit zde se neodvazil.

A jaky je nejucinnejsi trik na jejich odehnani? Rict jim, ze bydlite na kolejich a spolubydla hrozne chrape. A nebo, ze bydlite tak daleko, ze by si behem cesty zlomila podpatek. Uplne me fascinovala "uprimnost", s jakou nektera devcata sve remeslo provadela. Jakmile slysely nezajem, okamzite se otaceji a nez stacim vyslovit nekolik vysvetlujicich slov, stihnou oslovit nekolik dalsich lidi.

Tomu rikam efektivita.


Žádné komentáře:

Okomentovat