úterý 16. června 2015

Asie - cast 10 - Kubicek se poprve socializuje

Skoro pulnoc. Spousta piv a lahvicka rumu vypita. Prave drbu za uchem fenku (Garlic), ktera zde v hostelu nasla novy domov...
Dalsi prijemny den za mnou...

Prima vecer
Proces socializace zacina presne ve chvili, kdy dokoncuji predchozi blog. Postavam na recepci a davam se do reci s majitelem hotelu (skvely mistni asi 50lety chlapik) a dvema Nemci. Skacu pro mistni Thajske pivo (Leo, Tony. A je docela dobry :) ) a kecame. Po chvili prichazi nemecky par a kecame vsichni dohromady. O zivote, cestovani a tak. Co velmi ocenuji je fakt, ze kvuli me vsichni mluvi anglicky i presto, ze by si mohli povidat nemecky (i Thajec, majitel hostelu mluvi plynne Nemecky). Je to od nich fakt mile!

Pracovni dopoledne
Rano se probouzim kolem osme, v hostelu davam snidani (thajska kureci polevka s ryzi) a vyrazim... pracovat, protoze venku hrozne leje!
Prsi, tak mi nezbyva nic jineho, nez pracovat :)
Raining so I don't have another choice than working :)

To mi vydrzi cele dopoledne, az dostavam hlad. Jednomu z Nemcu neni dobre, tak spi na pokoji, tak se druhym jdu na obed na mistni trh. Oba nas vazne pobavi, ze dostavame jidlo (jak jinak, nez opet uplne skvele) do nekolika igelitovych sacku. 
Dobrou chut! / Enjoy Our meal!

Vylet na lodi
Po obede premyslime, ze bychom se projeli na lodi kolem pobrezi, kouknout se na nejaky ten ostrov. Ceny se nam ale moc nezdaji (zacina to na 350 za osobu). Po chvili smlouvani se dostavame na 250 na osobu, ale porad za to nechceme tolik dat, tak se loucime. Davame se opodal do recins partou Kanadanu a nakonec se s nimi domlouvame, ze pojedou s nami. Takze ze 350 se razem dostavame na 500 pro vsechny a vsichni jsme spokojeni :)

U mercedesu maji hvezdu, u Rolls Roycu Spirit of Ecstasy a my mame zarostlou kanadskou vilu. To je super!
At mercecedes they have the star, at Rolls Royce the Spirit of Ecstasy and we have the beardy Canadian mermade. That is the deal!
Jeskyne po ceste byla vazne pusobiva.
The cave on the way was really impresive

Soucasti projizdky byla i na steva rybi farmy.
The part pf the tour was also the visiting of the fish farm.

Bylo to skvely! 4 kanadani, nemec ancech v jedne skupine.
Boat trip was great! 4 Canadians, German and Czech group.

Po projizdce se vracime do hostelu, kde se dovidame, ze jedna zamestnankyne prave vyhrala 50 000 batu v nejake tombole, nebo co... Zacinaji do nas lit pivo. Po nejake dobe jdeme jeste s nem em na veceri a vracime se s dalsimi pivkami. Problem je v tom, ze vetsina thajcu mezitim odpadla, tak tu zustavame jen s Japoncem.
Japonec, Garlic a Nemec. / Japanese, Garlic and German.

Party hard! :-)

Dobrou noc! / Good night guys!



1 komentář:

  1. Skvělé vyprávění... Moc si to užívej, Kubo. A díky za sdílení tvých dobrodružství! :)

    OdpovědětVymazat