čtvrtek 11. června 2015

Asie - cast 5 - Vydechnuti v Kuale Lumpur

Dnesek straven v okruhu 50 metru od hostelu. Bylo to opravdu poklidne, coz byla po vcerejsku zmena vskutku prijemna! Pul desate vecer a uz se pomalu chystam do postele. Uz ten jetlag chci konecne preprat, tak jdu dnes brzy spat.

Pohodicka
Muj soucasny pokoj je asijska standardni vyssi trida (stejna jako stredni trida az na to, ze tam nejsou na prvni pohled videt svabi). Tzn. obsahuje postel, vedle ni asi 60 cm sirokou ulicku, klimatizacni jednotku a hlavne - zadne okno. Prave diky tomu se po usnuti kolem pate ranni probouzim ve 13:15. Krasny cas. Ale na zitra si radeji nastavim budik, protoze touhle dobou uz jsem chtel byt nekolik hodin akcni!

Kazdopadne stejne na dnesek nemam v planu zadny vylet, ale dohaneni vsech zbylych restu a naplanovani dalsi trasy, nejak extra se tim netrapim. Na snidani vyrazim pres ulici k cinanum (je to super) a taky jsem slibil kamaradovi, ze prozkoumam mistni piva (no jo, holt se obetuji, co bych pro tebe neudelal, Tony!).

Takze po snidano-obede zapinam notas a uz uz se vrham do prace :))
Takhle jsem dnes makal :-D
This was my productive day :-D

Prestoze cely den travim na jednom miste, i tak se bavim s Indem, Pakistancem, Libanoncem a dalsimi, o jejichz narodnosti nemam tucha. Vsichni jsou fajn a bavi me. I kdyz tedy zatim si uzivam sve introvertni chvilky a moc se do rozhovoru nepoustim. Poslednich nekolik tydnu bylo vazne extra hektickych a i kdyz jsem diky Couchsurfingu potkal spoustu novych lidi z celeho sveta a bylo to super, tak si ted na druhou stranu opravdu uzivam, kdyz jsem chvili sam.

Po asi osmi hodinach u pocitace si rikam, ze bych mohl zase neco pojist, tak vyrazim z hostelu tentokrat doprava k mistnim Malajcum. Opet misto vzdalene asi 10 metru.
Jeste lepsi jidlo, nez predtim! Skvele nudle s masem.
Even better food than innthe morning. Excellent noodles with meat.

Po veceri opet zkusit dalsi pivka (vidis, Tony, jak to beru zodpovedne!?)
Dalsi pivka.
Another beers.

Po ceste z obchodu se mi naskyta opravdu vtipny pohled. V Malajsii jsou socialni nuzky opravdu siroce rozevrene...
Interesting view from the shop. Buildings are falling down but cars are super expensive.

Pivka
Pokud si ted klepete na celo, proc jsem do testu sakra hodil i Carlsberg, tak to bylo proto, abych mel jeden vzorek jako referencni a tim padem mohl porovnavat s necim dobre znamym i u nas.
Nakonec to bylo dobre rozhodnuti, protoze dle meho subjektivniho hodnoceni chutnaly ostatni piva (2x Thajsko a Vietnam) vyrazne lepe, nez prave Danska klasika :-D Sice me trochu zaskocilo, kdyz jsem ve slozeni piva vietnamskeho objevil i ryzi, ale chutnalo dobre, tak co! Jedinou vyjimkou je pivo Cinske, ktere chutna vazne hodne divne! (Druha fotka, bila plechovka) 
Tolik k dnesnimu testu a ja jdu spat. Dobrou noc!

Zitra uz se opet vydavam na cestu, tentokrat smerem na Butterworth. 


Žádné komentáře:

Okomentovat