středa 24. června 2015

Asie - cast 18 - Vietnam, Ho Chi Min city (Saigon)

Dneska to bude kratke.
Po noci stravene na lavicce na letisti, kdy jsem cely vymrzl (klimatizuji, jak blazni) se uz uz chystam prozkoumat Hanoj. Nemohu se vsak nepodelit o zazitky ze vcerejsiho Saigonu (prejmenovano po dobyti v roce 1975).

Ohromne, zive, pulsujici!
Mesto na me zanechalo uzasny dojem. Cely den jej prochazim se dvema Australankami, na ktere jsem narazil v busu. Jidlo jako obvykle skvele, i kdyz opet trochu jine, nez v predchozich zemich. I prochazeni po ulici je vtipnym zazitkem. Pokud jsem si v Kambodzi myslel, ze kazde uspesne prebehnuti silnice je malym vitezstvim, tady to plati dvojnasob!
Vsude auta a hlavne skutry! Miliony skutru vsude, kam se podivas.




Preplnene, ale jinak uzasne.
Overcrowded but great.

Australske holky. / Australian girls.

Taky si davam typickou Vietnamskou kavu. Silnou tak, ze by to probudilo mrtveho. Zatim si nejsem uplne jistej, jestlinmi chutnala. Byla dost kysela. Ale dneska zkusim zase a uvidime :))

Vietnamska kava.
The Vietnamese coffee. Interesting taste. Not sure if I like it so Inhave to try it again today! ;)

Pohled z kavarny.
From the coffee house.

Na letiste me veze pan na motorce a i to je pro me opravdu silny zazitek! Prestoze to vypada, ze tu nevladnou zadna pravidla a je tu vsude hrozny zmatek, vsechno krasne funguje :) Neuveritelny.

S panem ridocem u letiste.
With the driver at the airport.

Tak a ted hura na pruzkum Hanoje!

P.S. Az sezenu nejaky rychlejsi internety, hodim sem jeste odkaz na video. Vsera jsem cast jizdy tocil, tak se mate jeste na co tesit ;)






Žádné komentáře:

Okomentovat