pátek 19. června 2015

Asie - cast 13 - Prace a nocni presun

Trochu necekane uz v Bangkoku.
OK, vazne nejsem typicky turista. Na Krabi jsem nebyl na plazi, ani na ostrove Koh Phi Phi (videli jste film The Beach a DiCapriem? Tak ten se tocil tam) a v Chiang Maii vynechal jizdu na slonovi i park. Hm, asi s tim dokazu zit.
Na cestovani me bavi hlavne cestovani samotne. To znamena neustale presuny, zkoumani novych mist, nasavani mistni atmosfery...

Rano vstavam a tentokrat se i s batohem vydavam do dalsiho hostelu. Preci nebudu 3 dny na jednom miste :) Muj plan je byt posledni noc v Chiang Mai a druhy den se presunout do Bangkoku. Takze se ubytovavam v hostelu asi 10 minut chuzi od toho predchoziho a opet nasleduje cesta do te bezva kavarny, ve ktere jsem stravil vetsinu predchoziho dne.

Brewer's job.
Skvele misto, kam zajit v Chiang Mai na kavu, caj, nebo jen na pivko.
The great place where to go in Chiang Mai for a coffee, tea or just a beer.

Druha fotka je ovsem z predchoziho dne, dnes misto ctecky mam na stole notas a V nem otvrenej Revit a Excel.

Mimo jine i zjistuji, ze je Bangkok je trochu dal (zhruba tak 4x) nez jsem myslel. Dalsi vyhoda v tom, cestovat bez pruvodce a vsechny informace zjistovat az kdyz je clovek potrebuje. Alespon se nenudi a cesta je potom same prekvapeni :-)

Takze zmena planu, 18:00, vypinam pocitac, mazu na hostel dat alespon sprchu, kdyz uz jsem jim zaplatil ubytovani (no co, myslim, ze jsem 130kc vyhodil za vetsi blbosti, nez za sprchu), vzit tuk tuk (super vtipne motorko-auto-taxi) na sup na autobusove nadrazi, kde me akorat ceka autobus smerujici do Bankgkoku. 

Na ceste samotne me prekvapilo, ze po celou noc cca kazdou hodinu autobus zastavil u policejni kontroly, do busu napochodovali policajti, vsechno a vsechny zkontrolovali a jelo se dal. No a taky trojka sla panu ridi zaradit hur nez u nasi nebohe Smoulinky (budiz ji zeme lehka - https://www.facebook.com/pages/1203-Šmoulinka-Smurfette/105469632989565?ref=ts&fref=ts ) a vzhledem k tomu, ze jsem sedel primo za ridicem, neustale me budily pekelne zvuky z pod podlahy.

Co vam budu povidat, velmi prijemnych bezmala 12 hodin to bylo!



Žádné komentáře:

Okomentovat